Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese
8.8
Onze klantscore
4119 klanten

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 140 jonge occasions
Alternative Content

Samenwerking met alle leasemaatschappijen

“Veel mensen weten niet dat ze bij Auto Koese ook aan kunnen kloppen voor leaserijden”, vertelt vestigingsmanager Bert van Biert bij Auto Koese in Middelharnis. “Wij werken echter samen met alle leasemaatschappijen en hanteren exact dezelfde condities als de grote merkendealers. Dat betekent onder andere gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie.”

“Door onze kleinschalige organisatie staan wij garant voor persoonlijke aandacht en service”, geeft Bert aan. “Als mensen ons bellen krijgen ze geen ellenlang keuzemenu, maar gelijk een medewerker aan de lijn. Ook het aanbieden van gratis (!) vervangend vervoer en het snel verhelpen van kleine mankementen past helemaal binnen onze manier van werken”, somt hij op. “Leaserijders kunnen tevens rekenen op de gratis haal en-brengservice van Auto Koese”, voegt de vestigingsmanager toe.

AutoSN garage

Hoewel Auto Koese gespecialiseerd is in Renault, Citroën en Peugeot kunt u bij ons ook voor andere merken terecht. Als AutoSN garage beschikken wij over de meest geavanceerde appratuur en technische kennis voor het volledig onderhouden en repareren van elk automerk.

Extra service

“Onze zakelijke klanten die hun (bedrijfs)wagen of lease-auto dagelijks nodig hebben om hun werk te kunnen doen, komen wij extra tegemoet”, geeft Bert aan. “U kunt natuurlijk gebruikmaken van ons gratis vervangend vervoer. Soms is het echter helemaal niet nodig om uw auto bij ons achter te laten. Onderhoud of kleine reparaties voeren wij namelijk ook op zaterdagochtend uit. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een werkplek met gratis wifi. Ook tijdens het wachten kunt u dus gewoon doorwerken.”

Piepjonge, betrouwbare occasions bij Auto Koese

Het is algemeen bekend dat u voor piepjonge auto’s met weinig kilometers op de teller bij Auto Koese moet zijn. “Het geheim van onze formule is dat wij goede producten tegen een aantrekkelijke prijs afleveren, zowel zakelijk als privé”, verklapt salesmanager Carlo van Dienst. “In combinatie met één van onze afleverpakketten bent u de komende tijd verzekert van een goede garantieregeling.”

Carlo is bij Auto Koese in de vestiging Sommelsdijk verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. “We merken dat er een grote vraag is naar onze Top Occasions. Dat zijn auto’s die zo goed als nieuw zijn”, legt hij uit. “Het mooie is echter dat de prijs aanzienlijk lager ligt dan de nieuwprijs.

Auto Koese biedt verschillende afleverpakketten aan. Zo kunt u bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto kiezen voor 24 maanden garantie. “Dit kunt u eventueel uitbreiden met ons exclusieve K2 All Inclusive-garantiepakket,” geeft Carlo aan. “Dan bent u tot en met 2025 verzekerd van garantie!”

Tot 8 jaar garantie en 100% zekerheid – al vanaf € 40,- per maand!

Bij aankoop van een occasion kunt u kiezen voor twee jaar garantie. Als klant heeft u hierdoor de zekerheid dat u geen kosten voor onvoorziene reparaties aan uw recent aangekochte auto hoeft te verwachten. Met K2 All Inclusive doen wij er echter nóg een schepje bovenop!

Bij het K2 All Inclusive-garantiepakket betaalt u één vast maandbedrag. Alle kosten rondom onderhoud en reparatie worden door dit bedrag gedekt. Ook het vervangen van banden, remmen en accu’s en pechhulp door heel de EU vallen onder dit pakket. Met K2 All Inclusive blijft u dus wel de baas over uw eigen auto, maar hoeft u niet bang te zijn voor onvoorziene werkplaatsfacturen.

K2 All Inclusive is geschikt voor elke door ons verkochte auto (jonger dan drie jaar). Het maakt daarbij niet uit of het om een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto gaat. Of u nu 10.000 km of 50.000 km per jaar rijdt. Ons K2 All Inclusive garantiepakket is voor iedere auto en voor elk jaarkilometrage geschikt. Het contract loopt zolang u wilt met een maximum van 150.000 gereden kilometers of tot uw auto zijn achtste verjaardag viert. Het tarief blijft in deze periode gelijk. Gaat u onverhoopt meer of minder rijden, dan kunt u het contract gewoon aanpassen.

Auto Koese aanwezig bij Energy Island beurs op Goeree-Overflakkee

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december vindt in recreatie- en congrescentrum De Staver (Olympiaweg 32) in Sommelsdijk de Energy Island beurs plaats. Auto Koese is aanwezig met een stand en demo-auto. Op de beurs leert u hoe onder ander hoe u overstapt op een duurzame auto. In onze stand geven wij u hier graag alle info over.

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Zonnepanelen, warmteboilers, isolatie en ventilatie komen allemaal aan bod. U krijgt informatie over gasloos wonen en de mogelijkheden die er zijn. Diverse ondernemers tonen u noviteiten op het gebied van duurzaam wonen en bouwen.

Proefrijden

Binnen in het beursgebouw zijn alle duurzame auto’s van dichtbij te bewonderen. Hier krijgt u uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn zoals elektrisch rijden en rijden op waterstof. Wat heeft de toekomst en wat is interessant voor u? De TU Delft is aanwezig met een racewagen die rijdt op zonnepanelen. Ook is een doorsnede van een duurzame elektrische auto van dichtbij te bekijken. Uiteraard kunt u buiten in diverse auto’s een proefrit maken. Uniek zijn de twee elektrische vrachtwagens, de tractor op methaangas en de waterstofauto van de ANWB die tijdens de beurs te bewonderen zijn.

Zorginnovaties

Een zorgrobot die helpt met zorgverlening en zorgt voor sociaal contact. Welke innovaties zijn er nu al en welke ideeën zijn er over zorg en technologie in de komende jaren? Paulina.nu vertelt graag meer over de plannen voor het proactief en innovatief bijdragen aan een gezonde en vitale regio. Kom op 8 en 9 december naar de beurs en ontdek wat dit voor u kan betekenen.

Food

Ook in de food sector is verduurzaming aan de orde van de dag. Voedsel wordt steeds vaker duurzaam geproduceerd door middel van duurzame grondstoffen. Maar ook het beperken van voedselverspilling is een actueel thema. Ontdek tijdens de beurs hoe u zelf kunt zorgen dat u zo min mogelijk voedsel verspilt.

Tijden & locatie

  • Vrijdag 13.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Congres- en recreatiecentrum De Staver, ingang Prieel, Olympiaweg 32 Sommelsdijk. U kunt hier kosteloos parkeren

Auto Koese vanaf 1 december Bosch Car Service-lid

Sinds 1 december is Auto Koese weer een prachtige formule rijker. “Vanaf deze maand zijn wij Bosch Car Service lid”, onthult eigenaar Hans Koese. “Op het eiland Tholen was vanuit Bosch namelijk enige tijd geen dekking meer. Dat is de reden dat wij tot deze landelijke formule met 400 leden zijn toegetreden.”

Bosch produceert veel onderdelen zelf. Een groot voordeel meent Hans: “Bosch is de grootste toeleverancier van onderdelen voor autofabrikanten. Zij weten wat er speelt in de praktijk, waardoor de onderdelen van uitstekende kwaliteit zijn. Onze monteurs worden meerdere keren per jaar door Bosch bijgeschoold en begeleid met moeilijke klussen. Doordat de onderdelen van Bosch door alle automerken worden gebruikt, kunt u bij onze monteurs dus voor elk automerk terecht.”

Specialist

Regeren is volgens de eigenaar van Auto Koese vooruit zien. Op tijd reageren op ontwikkelingen in de markt hoort daar bij. “Op het eiland Tholen staan we al jaren bekend als de specialist in Renault. Wat ons betreft klopt dat beeld, maar we doen en kunnen veel meer. De kwaliteit van autotechniek blijft stijgen”, vertelt Hans. “Het gevolg is dat de interval tussen een bezoek aan de werkplaats steeds groter wordt. Hierdoor komt dus steeds meer ruimte vrij om onderhoudsklussen aan alle merken op te pakken. We krijgen van onze klanten trouwens ook steeds vaker dat verzoek”, voegt hij toe. “Door de hoge kwaliteit van de Bosch-producten kiezen grote leasemaatschappijen steeds vaker voor Bosch Car Service. Leaserijders kunnen, ongeacht het merk, nu dus ook op het eiland Tholen terecht voor service en reparatie.”

Onderscheiden

Hans denkt dat Auto Koese zich als Bosch Car Service lid nog beter kan onderscheiden van anderen. “Een door een Bosch Car Service lid onderhouden auto blijft zijn fabrieksgarantie behouden, ongeacht het merk. Onze relaties hebben hier alleen maar profijt van!”

Een goede winterband helpt u veilig de winter door – 5 tips

In het najaar daalt de temperatuur naar winterse waarden. Het is dus weer tijd om de zomerbanden te vervangen voor veiligere winterbanden. Waar moet u op letten bij het controleren van de banden? Lees onze 5 tips.

Tip 1: bandenprofiel

Eén van de vast punten die wij bij het wisselen van banden standaard checken is het bandenprofiel. Winterbanden dienen een minimale profieldiepte van 4,5mm te hebben. Bij een profiel minder dan 4mm heeft de winterband zijn unieke werking niet meer. Bij regen kan dan aquaplaning optreden. In dat geval zweeft de auto als het ware over de weg. Dit wordt veroorzaakt door een dunne waterfilm tussen de autoband en het wegdek. Door aquaplaning wordt de auto onbestuurbaar, met gevaarlijke situaties als gevolg.

Tip 2: bandenspanning

Door de juiste bandenspanning zijn de banden in staat om het gewicht van de auto te dragen. Dit komt de veiligheid en het comfort ten goede. Door de juiste bandenspanning verbruikt uw auto bovendien minder brandstof. Dit geldt zowel voor zomer- als winterbanden. Check de bandenspanning van uw auto in het instructieboekje, op het klepje bij de tankdop of op de sticker op de binnenkant van het portier.

Tip 3: winterbanden vs zomerbanden

Een winterband heeft een ander profiel dan een zomerexemplaar. Het profiel op de winterband kan meer water afvoeren dan een zomerband. Hierdoor heeft u meer grip op het wegdek en is uw remweg korter. Niet alleen bij regen, maar ook bij aangevroren hagel of aangereden sneeuw, kan dit uw remweg wel met 50 meter verkorten.

Tip 4: check voor u op wintersport gaat

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht. In sommige landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië, is dat wel het geval. Check welke regels in welke landen gelden.

Tip 5: kom langs voor een wintercheck

Bent u niet helemaal zeker of uw auto winterklaar is? Kom even langs onze werkplaats. Voor groot onderhoud maakt u een online werkplaatsafspraak.

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217