Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese
8.8
Onze klanten beoordelen ons met een
Beoordeeld door 4119 klanten

Welkom bij Auto Koese

Specialist in Renault, Peugeot en Citroën op Goeree-Overflakkee en Tholen

Ontdek onze voorraad met 127 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese Sint-Annaland

In onze vestiging in Sint-Annaland (gemeente Tholen) bieden wij als specialist in Renault de volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto en regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto. Tevens kunt u voor de grondige reiniging van uw personen- en/of bedrijfsauto’s gebruikmaken van onze hypermoderne WashTec wasstraat. Onze wasstraat is alle dagen (behalve op zondag) geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur.

U kunt bij Auto Koese Sint-Annaland terecht voor:

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00 (aftersales tot 12:00)
ZondagGesloten

Locatie

Wasstraat Auto Koese Sint-Annaland

Ook voor het grondig, veilig en milieubewust reinigen van uw personen- en/of bedrijfsauto’s kunt u bij Auto Koese terecht. Onze vestiging in Sint-Annaland is voorzien van een hypermoderne WashTec wasstraat. U kunt gebruikmaken van diverse wasprogramma’s en aantrekkelijke abonnementsvormen. Uw auto is al voor een bedrag van slechts € 5,58 gewassen.

Door toepassing van maar liefst 70 bar druk worden de onderzijde en wielen van uw auto extra goed gereinigd. Als u uw auto naast een grondige reiniging ook nog wilt laten voorzien van een sterke, beschermende en glanzende wax, dan is ook dat mogelijk.

Wasprogramma's

De beste service voor jouw Renault

Het team van Auto Koese Sint-Annaland bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde autotechnici. Dat betekent voor onze klanten maximale zekerheid! Je kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en reparatie van jouw Renault. Daarnaast adviseren we je graag op het gebied van Renault accessoires en kunnen wij je alles vertellen over de originele onderdelen van Renault.

Rijd u geen Renault, ook dan bent u bij onze vestiging in Sint-Annaland aan het juiste adres. Ons team is van alle markten thuis.

Nieuws van Auto Koese

APK bij Auto Koese in Sint-Annaland, Middelharnis of Sommelsdijk

20 juni 2017 Tijdens de APK beoordelen wij of uw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Wij beoordelen of u met uw auto nog op een veilige manier de weg op kunt. Daarnaast ...
Lees meer

Het is zomer! Is uw auto er klaar voor?

31 mei 2017 Het is weer zomer! De temperatuur gaat weer om omhoog of bereikt zelfs tropische waarden. De weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto. Is uw auto al summer proof? Check de ...
Lees meer

Lidmaatschap Vereniging Specialisten Renault VSR

15 mei 2017 Auto Koese staat voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Dat geldt voor de aankoop van nieuwe of gebruikte auto‘s, voor vakkundig onderhoud en service, maar ook voor al...
Lees meer


Vereniging Specialisten Renault VSR, specialist in Renault

Auto Koese Sint-Annaland is aangesloten bij Vereniging Specialisten Renault, kortweg VSR. VSR is een groep autobedrijven gespecialiseerd in Renault.
Omdat wij zijn aangesloten bij VSR werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door merkspecifieke cursussen en trainingen goed op peil gehouden. In het geval van terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant alsmede de afwikkeling van de reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen worden volledig door ons uitgevoerd. 

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217