Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese
8.8
Onze klantscore
4119 klanten

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 140 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese Sommelsdijk

In onze vestiging in Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee) bieden wij als specialist in Renault de volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Renault personen- of bedrijfsauto en regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto.

U kunt bij Auto Koese Sommelsdijk terecht voor:

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00 (aftersales tot 12:00)
ZondagGesloten

Locatie


De beste service voor jouw Renault

Het team van Auto Koese Sommelsdijk bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde autotechnici. Dat betekent voor onze klanten maximale zekerheid! Je kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en reparatie van jouw Renault. Daarnaast adviseren we je graag op het gebied van Renault accessoires en kunnen wij je alles vertellen over de originele onderdelen van Renault.

Rijd u geen Renault, ook dan bent u bij onze vestiging in Sommelsdijk aan het juiste adres. Ons team is van alle markten thuis.


Nieuws van Auto Koese

Samenwerking met alle leasemaatschappijen

8 december 2017 “Veel mensen weten niet dat ze bij Auto Koese ook aan kunnen kloppen voor leaserijden”, vertelt vestigingsmanager Bert van Biert bij Auto Koese in Middelharnis. “Wij werken e...
Lees meer

Piepjonge, betrouwbare occasions bij Auto Koese

7 december 2017 Het is algemeen bekend dat u voor piepjonge auto’s met weinig kilometers op de teller bij Auto Koese moet zijn. “Het geheim van onze formule is dat wij goede producten tegen ee...
Lees meer

Tot 8 jaar garantie en 100% zekerheid – al vanaf € 40,- per maand!

6 december 2017 Bij aankoop van een occasion kunt u kiezen voor twee jaar garantie. Als klant heeft u hierdoor de zekerheid dat u geen kosten voor onvoorziene reparaties aan uw recent aangekochte ...
Lees meer

Vereniging Specialisten Renault VSR, specialist in Renault

Auto Koese Sommelsdijk is aangesloten bij Vereniging Specialisten Renault, kortweg VSR. VSR is een groep autobedrijven gespecialiseerd in Renault.
Omdat wij zijn aangesloten bij VSR werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door merkspecifieke cursussen en trainingen goed op peil gehouden. In het geval van terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant alsmede de afwikkeling van de reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen worden volledig door ons uitgevoerd. 

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217