Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese
8.8
Onze klanten beoordelen ons met een
Beoordeeld door 4119 klanten

Welkom bij Auto Koese

Specialist in Renault, Peugeot en Citroën op Goeree-Overflakkee en Tholen

Ontdek onze voorraad met 130 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese Sommelsdijk

In onze vestiging in Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee) bieden wij als specialist in Renault de volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Renault personen- of bedrijfsauto en regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto.

U kunt bij Auto Koese Sommelsdijk terecht voor:

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00 (aftersales tot 12:00)
ZondagGesloten

Locatie


De beste service voor jouw Renault

Het team van Auto Koese Sommelsdijk bestaat uit een groot aantal gespecialiseerde autotechnici. Dat betekent voor onze klanten maximale zekerheid! Je kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en reparatie van jouw Renault. Daarnaast adviseren we je graag op het gebied van Renault accessoires en kunnen wij je alles vertellen over de originele onderdelen van Renault.

Rijd u geen Renault, ook dan bent u bij onze vestiging in Sommelsdijk aan het juiste adres. Ons team is van alle markten thuis.


Nieuws van Auto Koese

Het is herfst. Pas uw rijgedrag aan op de weersomstandigheden

22 september 2017 Vallende bladeren, een venijnige najaarsstorm en veel neerslag: het is weer herfst. De weersomstandigheden vragen om aangepast rijgedrag. Gelukkig blijkt uit (internationaal) onder...
Lees meer

Hoe ouder de bestuurder, hoe jonger de auto

28 augustus 2017 Mensen boven de 40 jaar kopen eerder een nieuwe auto dan een gebruikt exemplaar. Dat blijkt uit onderzoek van Independer. De Renault Clio wordt het vaakst nieuw aangeschaft, ook de...
Lees meer

Een aanrijding in het buitenland. En nu?

9 augustus 2017 In het buitenland gaat men vaak anders met schade, bijvoorbeeld veroorzaakt door een aanrijding, om dan in Nederland. De volgende punten zijn belangrijk om rekening mee te houden. ...
Lees meer

Vereniging Specialisten Renault VSR, specialist in Renault

Auto Koese Sommelsdijk is aangesloten bij Vereniging Specialisten Renault, kortweg VSR. VSR is een groep autobedrijven gespecialiseerd in Renault.
Omdat wij zijn aangesloten bij VSR werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door merkspecifieke cursussen en trainingen goed op peil gehouden. In het geval van terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant alsmede de afwikkeling van de reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen worden volledig door ons uitgevoerd. 

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217