Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Bosch Car Service: wij doen alles voor uw auto

Auto Koese is één van de 400 leden in Nederland van Bosch Car Service voor de eilanden Tholen en Sint Philipsland. Bosch is de grootste toeleverancier van onderdelen voor autofabrikanten. Zij weten wat er speelt in de praktijk, waardoor de onderdelen van uitstekende kwaliteit zijn. Onze monteurs worden meerdere keren per jaar door Bosch bijgeschoold en begeleid met moeilijke klussen. Doordat de onderdelen van Bosch door alle automerken worden gebruikt, kunt u bij onze monteurs dus voor elk automerk terecht.

Door de hoge kwaliteit van de Bosch-producten kiezen grote leasemaatschappijen steeds vaker voor Bosch Car Service. Leaserijders kunnen, ongeacht het merk, dus op het eiland Tholen terecht voor service en reparatie. Een Bosch-onderhouden auto blijft zijn fabrieksgarantie behouden, ongeacht het merk. U hebt hier dus alleen maar profijt van!

Bosch Car Service Auto Koese Sint-Annaland

In onze vestiging in Sint-Annaland (gemeente Tholen) bieden wij als Bosch Car Service de volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto en regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto. Tevens kunt u voor de grondige reiniging van uw personen- en/of bedrijfsauto’s gebruikmaken van onze hypermoderne WashTec wasstraat. Onze wasstraat is alle dagen (behalve op zondag) geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur.

U kunt bij Auto Koese Sint-Annaland terecht voor:

  • Volledig onderhoud aan alle andere merken
  • APK en schadeafhandeling
  • Diverse zakelijke voordelen
  • Verkoop van accessoires

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00 (aftersales tot 12:00)
ZondagGesloten

Daarom Auto Koese Bosch Car Service

Een onderhoudsbeurt bij Bosch Car Service in Sint-Annaland kunt u zien als een controle. Alleen in geval van een defect repareren wij uw auto. Bosch Car Service garandeert u:

1 Kwalitatief hoogwaardig werk

2 Goede, door Bosch getrainde monteurs

3 Alleen de beste Bosch-onderdelen in uw auto

4 Een betrouwbare diagnose voor elke auto. De diagnoseapparatuur en software van Bosch leest namelijk alle automerken.

Bosch, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener, ondersteunt Bosch Car Service. Met de steun van Bosch in de vorm van een technische helpdesk en een hoog kennisniveau van onze monteurs (dankzij Bosch-trainingen) is uw auto bij ons in deskundige handen. Uw Bosch Car Service beschikt over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Uw auto wordt volgens de fabrieksspecificaties onderhouden, zodat deze de fabrieksgarantie behoudt. U bent dus ook welkom met uw nieuwe auto.

Ervaar de magie van Bosch Car Service

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217