Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese Sint-Annaland

In onze vestiging in Sint-Annaland (gemeente Tholen) bieden wij als Bosch Car Service de volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto en regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto. Tevens kunt u voor de grondige reiniging van uw personen- en/of bedrijfsauto’s gebruikmaken van onze hypermoderne WashTec wasstraat. Onze wasstraat is alle dagen (behalve op zondag) geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur.

U kunt bij Auto Koese Sint-Annaland terecht voor:

  • Volledig onderhoud aan alle andere merken
  • APK en schadeafhandeling
  • Diverse zakelijke voordelen
  • Verkoop van accessoires
  • WashTec wasstraat

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30
Dinsdag08:00 - 17:30
Woensdag08:00 - 17:30
Donderdag08:00 - 17:30
Vrijdag08:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 16:00 (aftersales tot 12:00)
ZondagGesloten

Locatie

Wasstraat Auto Koese Sint-Annaland

Ook voor het grondig, veilig en milieubewust reinigen van uw personen- en/of bedrijfsauto’s kunt u bij Auto Koese terecht. Onze vestiging in Sint-Annaland is voorzien van een hypermoderne WashTec wasstraat. U kunt gebruikmaken van diverse wasprogramma’s en aantrekkelijke abonnementsvormen. Uw auto is al voor een bedrag van slechts € 5,58 gewassen.

Door toepassing van maar liefst 70 bar druk worden de onderzijde en wielen van uw auto extra goed gereinigd. Als u uw auto naast een grondige reiniging ook nog wilt laten voorzien van een sterke, beschermende en glanzende wax, dan is ook dat mogelijk.

Wasprogramma's

Daarom Auto Koese Bosch Car Service

Een onderhoudsbeurt bij Bosch Car Service in Sint-Annaland kunt u zien als een controle. Alleen in geval van een defect repareren wij uw auto. Bosch Car Service garandeert u:

  1. Kwalitatief hoogwaardig werk
  2. Goede, door Bosch getrainde monteurs
  3. Alleen de beste Bosch-onderdelen in uw auto
  4. Een betrouwbare diagnose voor elke auto. De diagnoseapparatuur en software van Bosch leest namelijk alle automerken.

Bosch, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener, ondersteunt Bosch Car Service. Met de steun van Bosch in de vorm van een technische helpdesk en een hoog kennisniveau van onze monteurs (dankzij Bosch-trainingen) is uw auto bij ons in deskundige handen. Uw Bosch Car Service beschikt over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Uw auto wordt volgens de fabrieksspecificaties onderhouden, zodat deze de fabrieksgarantie behoudt. U bent dus ook welkom met uw nieuwe auto.

Nieuws van Auto Koese

Full Operation Lease; ‘Zorgeloos zakelijk rijden voor een prikkie!’

20 maart 2018 Steeds meer zakelijke klanten van Auto Koese kiezen voor Full Operation Lease. Als je alle voordelen hiervan op een rijtje zet is het volgens directeur Hans Koese niet vreemd dat d...
Lees meer

“Er gaat niks boven tevreden klanten!”

5 februari 2018 Hij hoort naar eigen zeggen al bijna tot de inventaris. Feit is dat Johan Geluk als manusje-van-alles aan de balie van Auto Koese in Sint-Annaland vaak het eerste aanspreekpunt is ...
Lees meer

Carlo van Dienst: chef-kok in de Franse keuken!

5 februari 2018 Een beetje vreemde kop boven een artikel dat gaat over een autobedrijf en dat vertelt wordt door de vestigingsmanager van één van de filialen van dat bedrijf. Toch dekt het de la...
Lees meer


Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217