Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Euro Repar, onderhoud en reparatie voor alle merken

Euro Repar Car Service is een snelgroeiend multimerk netwerk. Auto Koese in Middelharnis is een van de nieuwste Euro Repar vestigingen in Nederland, en daar profiteert u van! Garages van het Euro Repar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, en blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages binnen het netwerk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s.

Auto Koese Middelharnis: Euro Repar Car Service

Auto Koese Middelharnis Peugoet en Citroën

U kunt met uw auto voor alle werkzaamheden bij Euro Repar terecht, van APK tot reparatie en onderhoud. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en goed opgeleide medewerkers en APK-keurmeesters.
Voor onderhoud en reparatie bent u bij de vestiging in Middelharnis altijd voordelig uit, voor bijna elke auto hebben wij eigen Eurorepar-onderdelen die niet alleen voordelig zijn maar waar wij ook nog eens 2 jaar garantie op geven!

Euro Repar Car Service dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Vestiging Middelharnis

Onze 6 beloftes

Euro Repar Car Service doet u 6 beloftes. Deze beloftes zijn de kernwaarde van onze garages. Hiermee willen wij een langdurige relatie met u opbouwen. Lees hiernaast wat onze beloftes zijn.

Kom langs bij uw lokale Euro Repar Car Service-garage en ervaar onze beloftes zelf.

euro repar middelharnis

Ook specialist in onderhoud voor uw Peugeot en Citroën

Binnen Auto Koese is alles erop gericht dat wij onze zakelijke en particuliere klanten volledig ontzorgen. Die lijn trekken wij in al onze vestigingen door. Wij zijn als Euro Repar volledig merk onafhankelijk maar zijn ook gespecialiseerd in Renault, Peugeot en Citroën. Zowel voor aankoop en het volledig onderhoud aan alle andere merken en modellen kunt u bij Auto Koese terecht. Dat ontzorgen doen wij door het aanbieden van het complete onderhoud, APK, fabrieksgarantie, doorvoeren van modificaties, volgen van terugroepacties, onderhouden van contacten met de leasemaatschappijen en het afhandelen van autoschades met de verzekeraars. Als u auto bij ons in onderhoud is zorgen wij desgewenst voor vervangend vervoer. U kunt ook gebruik maken van onze gratis haal-en-breng service. Wij halen uw auto thuis op en zetten hem na reparatie of onderhoud ook weer netjes bij u thuis voor de deur. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Terwijl u wacht tot wij het klusje klaren, kunt u in onze gezellige koffiecorner – voorzien van gratis wifi – genieten van een heerlijk kopje koffie.

Service & onderhoud

Auto leasen

Wij hebben altijd een passende oplossing als u een auto wilt leasen. U kunt bij ons gebruikmaken van verschillende lease-vormen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Wij onderhouden contacten met met alle landelijke leasemaatschappijen en hanteren exact dezelfde condities als de grote merkendealers. Dat betekent onder andere gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie. Eventuele kleine reparaties voeren wij ook op zaterdagochtend uit.

Meer over onze lease mogelijkheden

Maak kennis met Euro Repar

Euro Repar Car Service dealers zijn gedreven vakmensen, met oog voor de klant én de techniek. De aanpak van de leden EPCS kenmerkt zich door het persoonlijk contact, kwaliteit en ervaren en gedreven vakmensen met kennis van uw auto.

Maak kennis met Euro Repar

Een zeer jonge occasion kopen

In onze showrooms en op deze website vindt u een ruim assortiment zeer jonge en gunstig geprijsde occasions met weinig kilometers op de teller. Houd ons aanbod daarom steeds goed in de gaten. Wij hebben zeker ook voor u de auto die bij u past!


Euro Repar, aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij BOVAGAuto Koese PCA - Bovag aangeslotenBOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. BOVAG is een werkgeversorganisatie die de cao afsluit en zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.

Auto Koese PCA Peugoet en Citroën - Autoservicenetwerk AutoSN (Autoservice Netwerk) is een snelgroeiende, eigen formule van al meer dan 50 autobedrijven in Nederland. We zijn een merkonafhankelijke formule en richten ons op vakmanschap, persoonlijke service en voordelige tarieven. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent en u graag weer terugkomt!

Contact met uw Euro Repar garage

Heeft u een vraag, opmerking of juist behoefte aan persoonlijke uitleg? Neem contact met ons op via de bekende kanalen zoals telefoon en e-mail.

Ook kunt u ons via de chat bereiken, klik onderaan een webpagina op de knop ‘Chat with us’. Wij zullen uw vraag vrijwel direct beantwoorden. Indien wij niet bereikbaar zijn via de chat dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch beantwoorden.

Euro Repar Car Service – Auto Koese Middelharnis
Kastanjelaan 41
3241 BH Middelharnis
T 0187 – 700 217

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217