Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Lease en Financial Lease Peugeot, Citroën en andere merken

Financial Lease Peugeot en Citroën. Wij zijn ook uw zakelijke partner voor lease, onderhoudsafspraken met fleetowners en de individuele zakelijke rijder. Bent u fleetowner en wilt een onderhoudsafspraak maken voor uw wagenpark ? Ook dan bent u bij Auto Koese in Middelharnis aan het juiste adres.

Lease en Financial Lease Peugeot en Citroën

Een short lease contract kan een oplossing zijn als u voor korte tijd een extra auto nodig hebt. Wij hebben op zeer korte termijn auto’s beschikbaar die u voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 12 maanden kunt leasen. Het maandtarief bij short lease omvat alle kosten (uitgezonderd de brandstof).

Full service operational lease

Full operational lease is één van de meest comfortabele manieren van leasen. Van tevoren spreken we een vast maandbedrag af waar alle kosten voor onderhoud, reparatie, banden, pech hulp, vervangend vervoer, verzekeringspremie, rente en afschrijving onder vallen. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen achteraf.

Operational lease is een vorm van offbalance financiering.

Financial lease

Peugeot 3008 leaseEen auto kopen is een grote investering. Als u voor financial lease kiest hoeft u niet zelf te investeren in uw auto. Als u voor financial lease van Auto Koese kiest, kiest u voor financiering met een scherpe rente zodat u uw maandlasten laag houdt. Bij financial lease bent u zelf verantwoordelijk voor de aanschaf, afschrijving, het onderhoud etc. van uw auto.

Vaak is financial lease de meest voordelige vorm van leasen. U kunt met deze leasevorm profiteren van fiscale voordelen (bijv. investeringsaftrek op bedrijfswagens).

Meer informatie over financial lease Peugeot en Citroën

Meer informatie over wat Auto Koese voor u kan betekenen op het gebied van lease? Neem vrijblijvend contact op met onze vestiging in Middelharnis via T 0187 – 700 217 of via het contactformulier. Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom aan de Kastanjelaan 41 in Middelharnis.

Auto Koese Middelharnis
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217