Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 391 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Maak kennis met Euro Repar

Door onze jarenlange ervaring met Renault, Peugeot en Citroën, was het logisch om ook andere automerken aan ons assortiment toe te voegen. Auto Koese Middelharnis is de samenwerking aangegaan met Euro Repar Car Service, een groot netwerk met voordelige onderdelen vrijwel elke auto. Dit met de vertrouwde service die u van Auto Koese gewend bent.

Kwalitatief hoogwaardige auto’s en onderhoud tegen een betaalbare prijs leveren, staat bij Auto Koese bovenaan. De standaards voor merkdealers zijn tegenwoordig ontzettend hoog. Showrooms moeten ruimer en luxer en het bedieningsgebied groter. De rekening hiervan wordt bij de klant neergelegd. De Euro Repar dealers vinden dat het anders kán en anders móet. Geen overdreven luxe panden, maar gewoon nette locaties waar mensen graag binnenlopen voor een lekkere kop koffie en een glimlach. We zijn een no-nonsense organisatie. Gewoon doen wat je zegt en zegt wat je gaat doen. Zo simpel kan het zijn!

Euro Repar Car Service: voor service & onderhoud, APK en reparatie

Garages van het Euro Repar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, en blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages binnen het netwerk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s. Euro Repar Car Service dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Euro Repar, aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Auto Koese PCA - Bovag aangeslotenBOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. BOVAG is een werkgeversorganisatie die de cao afsluit en zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.

Auto Koese PCA - AutoservicenetwerkAutoSN (Autoservice Netwerk) is een snelgroeiende, eigen formule van al meer dan 50 autobedrijven in Nederland. We zijn een merkonafhankelijke formule en richten ons op vakmanschap, persoonlijke service en voordelige tarieven. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent en u graag weer terugkomt!

 

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217