Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 391 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Service en Onderhoud

Auto Koese biedt graag extra service, onderhoud en APK voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo kan er gebruik gemaakt worden van vervangend vervoer bij reparaties en onderhoud. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak terecht. In onze gezellige koffiecorner – voorzien van gratis wifi – kunt u op uw auto wachten en ondertussen uw werk doen. Wij onderhouden de contacten met leasemaatschappijen en regelen de schadeafhandeling rechtstreeks met de verzekeraars. Wij sturen alle, bij ons geregistreerde klanten, een reminder voor onderhoud, APK of interessant nieuws.

Voor grotere reparaties en langdurig onderhoud aan uw auto kunt u gebruikmaken van een leenfiets of -auto. Hiervoor hebben wij de beschikking over diverse (bedrijfs)auto’s. U kunt zelfs gebruik maken van een elektrische auto!

Voor onderhoud, reparatie én APK's aan uw auto bent u bij Auto Koese Middelharnis aan het juiste adres!

In onze professionele werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door ons team van ervaren en vakkundige monteurs. Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt. Wanneer u na de garantieperiode goedkopere onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren. Zo beschikken wij over voordelige Eurorepar-onderdelen met 2 jaar garantie op de onderdelen en montage.

Online werkplaatsafspraak

Direct een afspraak maken voor onderhoud, een beurt of APK. Doe dit eenvoudig via het online formulier of bel 0187 – 700 217 (Middelharnis).

Plan een werkplaatsafspraak
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217