Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 391 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Full Operation Lease; ‘Zorgeloos zakelijk rijden voor een prikkie!’

Steeds meer zakelijke klanten van Auto Koese kiezen voor Full Operation Lease. Als je alle voordelen hiervan op een rijtje zet is het volgens directeur Hans Koese niet vreemd dat deze vorm van zakelijk leasen zo populair is.

“Je bent voor een vast en laag bedrag per maand verzekerd van zorgeloos rijden zonder allerlei extra kosten. In het vooraf vastgestelde maandbedrag zitten namelijk alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten, zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all risk-dekking. Zo heeft de klant een mooi totaalpakket voor een vast bedrag per maand.

De zakelijke rijder die gebruikmaakt van Full Operation Lease bespaart gedurende de contractduur maandelijks tijd, geld en energie die hij weer kan besteden aan zijn corebusiness. Dat is dus wat je noemt slim zaken doen”, aldus Hans Koese.

Voorbeeld

Als voorbeeld nemen we een Renault Trafic L2/H1, uit voorraad leverbaar en uitgevoerd met parkeerhulp, navigatie, airco, cruise con-trol, mistlampen, regen-/licht sensor, etc.

Bij Full Operation Lease betaalt u slechts € 422,50 per maand uitgaande van een contractperiode van 60 maanden of max. 20.000 km per jaar.

“Er gaat niks boven tevreden klanten!”

Hij hoort naar eigen zeggen al bijna tot de inventaris. Feit is dat Johan Geluk als manusje-van-alles aan de balie van Auto Koese in Sint-Annaland vaak het eerste aanspreekpunt is voor klanten en overige bezoekers. “Service verlenen aan onze klanten en het leveren van een bijdrage aan het soepel laten verlopen van de interne processen is een tweede natuur geworden”, grapt de ervaren regelneef van de werkplaatsreceptie.

Waarmee onderscheid je je als autobedrijf ten opzichte van anderen? Johan hoeft niet lang na te denken over deze vraag. “Je moet er gewoon op elk moment staan voor je zakelijke en particuliere klanten en ze steeds een stapje voor proberen te zijn.” Dat laatste vraagt enige toelichting. “Auto Koese is als dé specialist in Renault een volledig zelfstandige organisatie. Wij zitten niet in het keurslijf van een dealerschap en kunnen onze klanten dus naar eigen inzicht de gewenste service bieden. De zakelijke en particuliere klanten, ook leaserijders, profiteren daar optimaal van. Via een groot netwerk met nationale en internationale inkoopkanalen hebben wij continu een groot assortiment piepjonge en zeer aantrekkelijk geprijsde personenauto’s en bedrijfswagens in de aanbieding. Daarnaast staan onze ervaren monteurs steeds garant voor het complete onderhoud van hoog niveau. We zijn weliswaar dé specialist in Renault, maar wij verkopen, onderhouden en repareren ook snel en vakkundig auto’s van alle andere merken.”

Bosch Car Service

Sinds 1 december 2017 is Auto Koese met de vestiging in Sint-Annaland aangesloten bij Bosch Car Service. Johan legt uit welke voordelen dat heeft voor de klanten. “Bij deze formule staat niet het merk of type van de auto, maar de klant centraal. Bosch biedt de meest geavanceerde diagnoseapparatuur en -software en ook qua merkspecifieke technische documentatie zijn wij steeds up-to-date.” Dat Bosch Car Service veel aandacht besteed aan trainingen en cursussen voor hem en zijn collega’s ziet de werkplaatsreceptionist ook als een voordeel. “Wat echter voor de klant het meest interessant is, is dat de auto’s van al onze particuliere en zakelijke klanten, ook leaserijders, volledig volgens de fabrieksspecificatie onderhouden worden. Daardoor blijft de fabrieksgarantie geldig. De vrijheid en de vele voordelen die Bosch Car Service biedt sluit in alle opzichten aan bij de manier waarop Auto Koese graag werkt. Met een eerlijk en onafhankelijk advies en service op maat. Dat maakt het werk voor mij en mijn collega’s er natuurlijk alleen maar leuker op. Er gaat immers niks boven tevreden klanten”, besluit Johan Geluk.

Carlo van Dienst: chef-kok in de Franse keuken!

Een beetje vreemde kop boven een artikel dat gaat over een autobedrijf en dat vertelt wordt door de vestigingsmanager van één van de filialen van dat bedrijf. Toch dekt het de lading. Auto Koese is naast dé specialist in Renault sinds vorig jaar ook dé specialist in Citroën en Peugeot. Carlo van Dienst geeft ons vanuit ‘zijn’ vestiging in Sommelsdijk een kijkje in de Franse keuken.

De liefde voor Renault en kennis van zaken over het gerenommeerde Franse automerk druipt er als het ware vanaf als je bij Auto Koese in Sommelsdijk binnenstapt. “Dat kan ook bijna niet anders als je dag in dag uit veelal aan personenauto’s en bedrijfswagens van Renault aan het sleutelen bent”, zegt Carlo. Zelf is hij belast met de dagelijkse leiding over de vestiging in Sommelsdijk. Hij besteedt naar eigen zeggen de meeste tijd aan direct klantencontact voor advies over de aan- en verkoop van nieuwe, maar vooral ook veel jonge gebruikte auto’s. “Wij verkopen, onderhouden en repareren auto’s van alle merken, maar ondanks het feit dat wij in 2016 bewust afstand hebben gedaan van het dealerschap is Renault natuurlijk nog steeds ‘de specialiteit van het huis’. Via een groot netwerk met nationale en internationale inkoopkanalen bieden wij continu een groot assortiment piepjonge en zeer aantrekkelijk geprijsde occasions. Daarnaast zijn onze monteurs zeer ervaren in het volledige onderhoud en het opsporen en verhelpen van storingen aan Renault personenauto’s en bedrijfswagens.” Carlo laat de moderne werkplaats met de meest geavanceerde diagnoseapparatuur zien en hij vertelt dat je als monteur via trainingen en cursussen continu bij moet blijven om alle technische ontwikkelingen in de autobranche te blijven volgen.

Het beste voor de klant

De hele autobranche is ook letterlijk constant in beweging volgens Carlo. “Je moet als allround autobedrijf steeds weer innoveren om de bestaande klanten aan je te blijven binden en om nieuwe klanten binnen te halen. Steeds weer dat stapje extra doen en telkens weer je serviceniveau aanpassen aan de wensen van de zakelijke en particuliere klant.” Op de vraag of dat niet een stuk lastiger is geworden nu Auto Koese er via de nieuwe vestiging in Middelharnis sinds het voorjaar van 2016 ook de merken Citroën en Peugeot (PCA) heeft bijgekregen, is het antwoord duidelijk. “Nee, integendeel. Wij hebben nu als dynamische organisatie met vestigingen in Sommelsdijk, Middelharnis en Sint-Annaland juist veel meer bewegingsvrijheid. Wij zijn weliswaar dé specialist in Renault, Citroën en Peugeot, maar wij zijn voor de rest volledig onafhankelijk in de manier waarop wij de optimale service voor onze klanten willen bieden. Dat geldt voor de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, voor het onderhoud, reparaties en schadewerk. Ook voor leaserijders. Je begrijpt nu vast waarom ik me een soort chef-kok in de Franse keuken voel”, lacht Carlo van Dienst.

Samenwerking met alle leasemaatschappijen

“Veel mensen weten niet dat ze bij Auto Koese ook aan kunnen kloppen voor leaserijden”, vertelt vestigingsmanager Bert van Biert bij Auto Koese in Middelharnis. “Wij werken echter samen met alle leasemaatschappijen en hanteren exact dezelfde condities als de grote merkendealers. Dat betekent onder andere gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie.”

“Door onze kleinschalige organisatie staan wij garant voor persoonlijke aandacht en service”, geeft Bert aan. “Als mensen ons bellen krijgen ze geen ellenlang keuzemenu, maar gelijk een medewerker aan de lijn. Ook het aanbieden van gratis (!) vervangend vervoer en het snel verhelpen van kleine mankementen past helemaal binnen onze manier van werken”, somt hij op. “Leaserijders kunnen tevens rekenen op de gratis haal en-brengservice van Auto Koese”, voegt de vestigingsmanager toe.

AutoSN garage

Hoewel Auto Koese gespecialiseerd is in Renault, Citroën en Peugeot kunt u bij ons ook voor andere merken terecht. Als AutoSN garage beschikken wij over de meest geavanceerde appratuur en technische kennis voor het volledig onderhouden en repareren van elk automerk.

Extra service

“Onze zakelijke klanten die hun (bedrijfs)wagen of lease-auto dagelijks nodig hebben om hun werk te kunnen doen, komen wij extra tegemoet”, geeft Bert aan. “U kunt natuurlijk gebruikmaken van ons gratis vervangend vervoer. Soms is het echter helemaal niet nodig om uw auto bij ons achter te laten. Onderhoud of kleine reparaties voeren wij namelijk ook op zaterdagochtend uit. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een werkplek met gratis wifi. Ook tijdens het wachten kunt u dus gewoon doorwerken.”

Piepjonge, betrouwbare occasions bij Auto Koese

Het is algemeen bekend dat u voor piepjonge auto’s met weinig kilometers op de teller bij Auto Koese moet zijn. “Het geheim van onze formule is dat wij goede producten tegen een aantrekkelijke prijs afleveren, zowel zakelijk als privé”, verklapt salesmanager Carlo van Dienst. “In combinatie met één van onze afleverpakketten bent u de komende tijd verzekert van een goede garantieregeling.”

Carlo is bij Auto Koese in de vestiging Sommelsdijk verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. “We merken dat er een grote vraag is naar onze Top Occasions. Dat zijn auto’s die zo goed als nieuw zijn”, legt hij uit. “Het mooie is echter dat de prijs aanzienlijk lager ligt dan de nieuwprijs.

Auto Koese biedt verschillende afleverpakketten aan. Zo kunt u bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto kiezen voor 24 maanden garantie. “Dit kunt u eventueel uitbreiden met ons exclusieve K2 All Inclusive-garantiepakket,” geeft Carlo aan. “Dan bent u tot en met 2025 verzekerd van garantie!”

Tot 8 jaar garantie en 100% zekerheid – al vanaf € 40,- per maand!

Bij aankoop van een occasion kunt u kiezen voor twee jaar garantie. Als klant heeft u hierdoor de zekerheid dat u geen kosten voor onvoorziene reparaties aan uw recent aangekochte auto hoeft te verwachten. Met K2 All Inclusive doen wij er echter nóg een schepje bovenop!

Bij het K2 All Inclusive-garantiepakket betaalt u één vast maandbedrag. Alle kosten rondom onderhoud en reparatie worden door dit bedrag gedekt. Ook het vervangen van banden, remmen en accu’s en pechhulp door heel de EU vallen onder dit pakket. Met K2 All Inclusive blijft u dus wel de baas over uw eigen auto, maar hoeft u niet bang te zijn voor onvoorziene werkplaatsfacturen.

K2 All Inclusive is geschikt voor elke door ons verkochte auto (jonger dan drie jaar). Het maakt daarbij niet uit of het om een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto gaat. Of u nu 10.000 km of 50.000 km per jaar rijdt. Ons K2 All Inclusive garantiepakket is voor iedere auto en voor elk jaarkilometrage geschikt. Het contract loopt zolang u wilt met een maximum van 150.000 gereden kilometers of tot uw auto zijn achtste verjaardag viert. Het tarief blijft in deze periode gelijk. Gaat u onverhoopt meer of minder rijden, dan kunt u het contract gewoon aanpassen.

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217