Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

APK bij Auto Koese in Sint-Annaland, Middelharnis of Sommelsdijk

20 juni 2017
APK bij Auto Koese in Sint-Annaland, Middelharnis of Sommelsdijk

Tijdens de APK beoordelen wij of uw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Wij beoordelen of u met uw auto nog op een veilige manier de weg op kunt. Daarnaast bekijken wij of de uitstoot van uitlaatgassen overeenkomt met de milieueisen. Als laatste checken wij de registratie.

Verkeersveiligheid

 • Remmen: de voorremmen worden vaker vervangen dan de achterremmen. Dit komt omdat de voorremmen 70 procent van het remvermogen te verwerken krijgen.
 • Wielophanging: door een verkeerde ophanging van de wielen slijten deze ongelijkmatig.
 • Schokdempers: hobbels en ongelijkmatigheden in het wegdek worden door de schokdempers opgevangen. Dit voorkomt dat de auto gaat stuiteren en zorgt ervoor dat de remmen optimaal werken.
 • Banden: de banden zijn het enige onderdeel van uw auto dat direct contact met het wegdek heeft. De banden dragen het gewicht van de auto, vangen ongelijkmatigheden in het wegdek op en brengen tractie en remkrachten over.
 • Stuurinrichting: de onderdelen die de auto besturen moeten deugdelijk zijn bevestigd, mogen geen breuken of scheuren vertonen, mogen niet zijn vervormd en mogen niet ernstig door corrosie zijn aangetast.
 • Verlichting: niet alleen voor de automobilist, maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers is goedwerkende verlichting belangrijk.
 • Carrosserie: onder de carrosserie wordt het koetswerk van de auto verstaan. De carrosserie wordt onder andere gecontroleerd op roest. In het algemeen geldt dat roest op niet dragende delen toegestaan is (binnen bepaalde normen en niet uitstekend aan de buitenkant).

Milieu

 • Uitlaatgassen: uw auto wordt onder andere gecontroleerd op de uitstoot van de hoeveelheid roet. Bij auto’s van 1993 of later is er tijdens de apk ook een viergasmeting.

Registratie

 • Chassisnummer: (ook wel voertuig identificatienummer genoemd) wij checken of het chassisnummer op de autopapieren overeenkomt met het nummer van de auto.
 • Cilinder: de APK-keuring controleert of het aantal cilinders waaruit de motor bestaat, klopt met wat vermeld staat op in de papieren.
 • Wielbasis: de wielbasis moet overeenkomen met de in de papieren vermelde wielbasis.

Maak een online afspraak voor een APK.

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217