Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Piepjonge, betrouwbare occasions bij Auto Koese

7 december 2017

Het is algemeen bekend dat u voor piepjonge auto’s met weinig kilometers op de teller bij Auto Koese moet zijn. “Het geheim van onze formule is dat wij goede producten tegen een aantrekkelijke prijs afleveren, zowel zakelijk als privé”, verklapt salesmanager Carlo van Dienst. “In combinatie met één van onze afleverpakketten bent u de komende tijd verzekert van een goede garantieregeling.”

Carlo is bij Auto Koese in de vestiging Sommelsdijk verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. “We merken dat er een grote vraag is naar onze Top Occasions. Dat zijn auto’s die zo goed als nieuw zijn”, legt hij uit. “Het mooie is echter dat de prijs aanzienlijk lager ligt dan de nieuwprijs.

Auto Koese biedt verschillende afleverpakketten aan. Zo kunt u bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto kiezen voor 24 maanden garantie. “Dit kunt u eventueel uitbreiden met ons exclusieve K2 All Inclusive-garantiepakket,” geeft Carlo aan. “Dan bent u tot en met 2025 verzekerd van garantie!”

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217