Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese vanaf 1 december Bosch Car Service-lid

1 december 2017
Auto Koese vanaf 1 december Bosch Car Service lid

Sinds 1 december is Auto Koese weer een prachtige formule rijker. “Vanaf deze maand zijn wij Bosch Car Service lid”, onthult eigenaar Hans Koese. “Op het eiland Tholen was vanuit Bosch namelijk enige tijd geen dekking meer. Dat is de reden dat wij tot deze landelijke formule met 400 leden zijn toegetreden.”

Bosch produceert veel onderdelen zelf. Een groot voordeel meent Hans: “Bosch is de grootste toeleverancier van onderdelen voor autofabrikanten. Zij weten wat er speelt in de praktijk, waardoor de onderdelen van uitstekende kwaliteit zijn. Onze monteurs worden meerdere keren per jaar door Bosch bijgeschoold en begeleid met moeilijke klussen. Doordat de onderdelen van Bosch door alle automerken worden gebruikt, kunt u bij onze monteurs dus voor elk automerk terecht.”

Specialist

Regeren is volgens de eigenaar van Auto Koese vooruit zien. Op tijd reageren op ontwikkelingen in de markt hoort daar bij. “Op het eiland Tholen staan we al jaren bekend als de specialist in Renault. Wat ons betreft klopt dat beeld, maar we doen en kunnen veel meer. De kwaliteit van autotechniek blijft stijgen”, vertelt Hans. “Het gevolg is dat de interval tussen een bezoek aan de werkplaats steeds groter wordt. Hierdoor komt dus steeds meer ruimte vrij om onderhoudsklussen aan alle merken op te pakken. We krijgen van onze klanten trouwens ook steeds vaker dat verzoek”, voegt hij toe. “Door de hoge kwaliteit van de Bosch-producten kiezen grote leasemaatschappijen steeds vaker voor Bosch Car Service. Leaserijders kunnen, ongeacht het merk, nu dus ook op het eiland Tholen terecht voor service en reparatie.”

Onderscheiden

Hans denkt dat Auto Koese zich als Bosch Car Service lid nog beter kan onderscheiden van anderen. “Een door een Bosch Car Service lid onderhouden auto blijft zijn fabrieksgarantie behouden, ongeacht het merk. Onze relaties hebben hier alleen maar profijt van!”

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217