Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Carlo van Dienst: chef-kok in de Franse keuken!

5 februari 2018
Auto Koese Sommelsdijk

Een beetje vreemde kop boven een artikel dat gaat over een autobedrijf en dat vertelt wordt door de vestigingsmanager van één van de filialen van dat bedrijf. Toch dekt het de lading. Auto Koese is naast dé specialist in Renault sinds vorig jaar ook dé specialist in Citroën en Peugeot. Carlo van Dienst geeft ons vanuit ‘zijn’ vestiging in Sommelsdijk een kijkje in de Franse keuken.

De liefde voor Renault en kennis van zaken over het gerenommeerde Franse automerk druipt er als het ware vanaf als je bij Auto Koese in Sommelsdijk binnenstapt. “Dat kan ook bijna niet anders als je dag in dag uit veelal aan personenauto’s en bedrijfswagens van Renault aan het sleutelen bent”, zegt Carlo. Zelf is hij belast met de dagelijkse leiding over de vestiging in Sommelsdijk. Hij besteedt naar eigen zeggen de meeste tijd aan direct klantencontact voor advies over de aan- en verkoop van nieuwe, maar vooral ook veel jonge gebruikte auto’s. “Wij verkopen, onderhouden en repareren auto’s van alle merken, maar ondanks het feit dat wij in 2016 bewust afstand hebben gedaan van het dealerschap is Renault natuurlijk nog steeds ‘de specialiteit van het huis’. Via een groot netwerk met nationale en internationale inkoopkanalen bieden wij continu een groot assortiment piepjonge en zeer aantrekkelijk geprijsde occasions. Daarnaast zijn onze monteurs zeer ervaren in het volledige onderhoud en het opsporen en verhelpen van storingen aan Renault personenauto’s en bedrijfswagens.” Carlo laat de moderne werkplaats met de meest geavanceerde diagnoseapparatuur zien en hij vertelt dat je als monteur via trainingen en cursussen continu bij moet blijven om alle technische ontwikkelingen in de autobranche te blijven volgen.

Het beste voor de klant

De hele autobranche is ook letterlijk constant in beweging volgens Carlo. “Je moet als allround autobedrijf steeds weer innoveren om de bestaande klanten aan je te blijven binden en om nieuwe klanten binnen te halen. Steeds weer dat stapje extra doen en telkens weer je serviceniveau aanpassen aan de wensen van de zakelijke en particuliere klant.” Op de vraag of dat niet een stuk lastiger is geworden nu Auto Koese er via de nieuwe vestiging in Middelharnis sinds het voorjaar van 2016 ook de merken Citroën en Peugeot (PCA) heeft bijgekregen, is het antwoord duidelijk. “Nee, integendeel. Wij hebben nu als dynamische organisatie met vestigingen in Sommelsdijk, Middelharnis en Sint-Annaland juist veel meer bewegingsvrijheid. Wij zijn weliswaar dé specialist in Renault, Citroën en Peugeot, maar wij zijn voor de rest volledig onafhankelijk in de manier waarop wij de optimale service voor onze klanten willen bieden. Dat geldt voor de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, voor het onderhoud, reparaties en schadewerk. Ook voor leaserijders. Je begrijpt nu vast waarom ik me een soort chef-kok in de Franse keuken voel”, lacht Carlo van Dienst.

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217