Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese aanwezig bij Energy Island beurs op Goeree-Overflakkee

4 december 2017

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december vindt in recreatie- en congrescentrum De Staver (Olympiaweg 32) in Sommelsdijk de Energy Island beurs plaats. Auto Koese is aanwezig met een stand en demo-auto. Op de beurs leert u hoe onder ander hoe u overstapt op een duurzame auto. In onze stand geven wij u hier graag alle info over.

U kunt op verschillende manieren bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Zonnepanelen, warmteboilers, isolatie en ventilatie komen allemaal aan bod. U krijgt informatie over gasloos wonen en de mogelijkheden die er zijn. Diverse ondernemers tonen u noviteiten op het gebied van duurzaam wonen en bouwen.

Proefrijden

Binnen in het beursgebouw zijn alle duurzame auto’s van dichtbij te bewonderen. Hier krijgt u uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn zoals elektrisch rijden en rijden op waterstof. Wat heeft de toekomst en wat is interessant voor u? De TU Delft is aanwezig met een racewagen die rijdt op zonnepanelen. Ook is een doorsnede van een duurzame elektrische auto van dichtbij te bekijken. Uiteraard kunt u buiten in diverse auto’s een proefrit maken. Uniek zijn de twee elektrische vrachtwagens, de tractor op methaangas en de waterstofauto van de ANWB die tijdens de beurs te bewonderen zijn.

Zorginnovaties

Een zorgrobot die helpt met zorgverlening en zorgt voor sociaal contact. Welke innovaties zijn er nu al en welke ideeën zijn er over zorg en technologie in de komende jaren? Paulina.nu vertelt graag meer over de plannen voor het proactief en innovatief bijdragen aan een gezonde en vitale regio. Kom op 8 en 9 december naar de beurs en ontdek wat dit voor u kan betekenen.

Food

Ook in de food sector is verduurzaming aan de orde van de dag. Voedsel wordt steeds vaker duurzaam geproduceerd door middel van duurzame grondstoffen. Maar ook het beperken van voedselverspilling is een actueel thema. Ontdek tijdens de beurs hoe u zelf kunt zorgen dat u zo min mogelijk voedsel verspilt.

Tijden & locatie

  • Vrijdag 13.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Congres- en recreatiecentrum De Staver, ingang Prieel, Olympiaweg 32 Sommelsdijk. U kunt hier kosteloos parkeren

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217