Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

“Er gaat niks boven tevreden klanten!”

5 februari 2018
Auto Koese Sint-Annaland

Hij hoort naar eigen zeggen al bijna tot de inventaris. Feit is dat Johan Geluk als manusje-van-alles aan de balie van Auto Koese in Sint-Annaland vaak het eerste aanspreekpunt is voor klanten en overige bezoekers. “Service verlenen aan onze klanten en het leveren van een bijdrage aan het soepel laten verlopen van de interne processen is een tweede natuur geworden”, grapt de ervaren regelneef van de werkplaatsreceptie.

Waarmee onderscheid je je als autobedrijf ten opzichte van anderen? Johan hoeft niet lang na te denken over deze vraag. “Je moet er gewoon op elk moment staan voor je zakelijke en particuliere klanten en ze steeds een stapje voor proberen te zijn.” Dat laatste vraagt enige toelichting. “Auto Koese is als dé specialist in Renault een volledig zelfstandige organisatie. Wij zitten niet in het keurslijf van een dealerschap en kunnen onze klanten dus naar eigen inzicht de gewenste service bieden. De zakelijke en particuliere klanten, ook leaserijders, profiteren daar optimaal van. Via een groot netwerk met nationale en internationale inkoopkanalen hebben wij continu een groot assortiment piepjonge en zeer aantrekkelijk geprijsde personenauto’s en bedrijfswagens in de aanbieding. Daarnaast staan onze ervaren monteurs steeds garant voor het complete onderhoud van hoog niveau. We zijn weliswaar dé specialist in Renault, maar wij verkopen, onderhouden en repareren ook snel en vakkundig auto’s van alle andere merken.”

Bosch Car Service

Sinds 1 december 2017 is Auto Koese met de vestiging in Sint-Annaland aangesloten bij Bosch Car Service. Johan legt uit welke voordelen dat heeft voor de klanten. “Bij deze formule staat niet het merk of type van de auto, maar de klant centraal. Bosch biedt de meest geavanceerde diagnoseapparatuur en -software en ook qua merkspecifieke technische documentatie zijn wij steeds up-to-date.” Dat Bosch Car Service veel aandacht besteed aan trainingen en cursussen voor hem en zijn collega’s ziet de werkplaatsreceptionist ook als een voordeel. “Wat echter voor de klant het meest interessant is, is dat de auto’s van al onze particuliere en zakelijke klanten, ook leaserijders, volledig volgens de fabrieksspecificatie onderhouden worden. Daardoor blijft de fabrieksgarantie geldig. De vrijheid en de vele voordelen die Bosch Car Service biedt sluit in alle opzichten aan bij de manier waarop Auto Koese graag werkt. Met een eerlijk en onafhankelijk advies en service op maat. Dat maakt het werk voor mij en mijn collega’s er natuurlijk alleen maar leuker op. Er gaat immers niks boven tevreden klanten”, besluit Johan Geluk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217