Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Samenwerking met alle leasemaatschappijen

8 december 2017
Auto Koese werkt samen met alle leasemaatschappijen

“Veel mensen weten niet dat ze bij Auto Koese ook aan kunnen kloppen voor leaserijden”, vertelt vestigingsmanager Bert van Biert bij Auto Koese in Middelharnis. “Wij werken echter samen met alle leasemaatschappijen en hanteren exact dezelfde condities als de grote merkendealers. Dat betekent onder andere gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie.”

“Door onze kleinschalige organisatie staan wij garant voor persoonlijke aandacht en service”, geeft Bert aan. “Als mensen ons bellen krijgen ze geen ellenlang keuzemenu, maar gelijk een medewerker aan de lijn. Ook het aanbieden van gratis (!) vervangend vervoer en het snel verhelpen van kleine mankementen past helemaal binnen onze manier van werken”, somt hij op. “Leaserijders kunnen tevens rekenen op de gratis haal en-brengservice van Auto Koese”, voegt de vestigingsmanager toe.

AutoSN garage

Hoewel Auto Koese gespecialiseerd is in Renault, Citroën en Peugeot kunt u bij ons ook voor andere merken terecht. Als AutoSN garage beschikken wij over de meest geavanceerde appratuur en technische kennis voor het volledig onderhouden en repareren van elk automerk.

Extra service

“Onze zakelijke klanten die hun (bedrijfs)wagen of lease-auto dagelijks nodig hebben om hun werk te kunnen doen, komen wij extra tegemoet”, geeft Bert aan. “U kunt natuurlijk gebruikmaken van ons gratis vervangend vervoer. Soms is het echter helemaal niet nodig om uw auto bij ons achter te laten. Onderhoud of kleine reparaties voeren wij namelijk ook op zaterdagochtend uit. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een werkplek met gratis wifi. Ook tijdens het wachten kunt u dus gewoon doorwerken.”

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217