Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 9.0
van 206 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 155 jonge occasions
Alternative Content

Lidmaatschap Vereniging Specialisten Renault VSR

15 mei 2017
Auto Koese eigen koers

Auto Koese staat voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Dat geldt voor de aankoop van nieuwe of gebruikte auto‘s, voor vakkundig onderhoud en service, maar ook voor allerlei interessante acties die de specialist in Renault door het jaar heen aanbiedt.

In tal van opzichten strookte de manier waarop ondernemer Hans Koese zijn particuliere en zakelijke klanten van dienst wil zijn niet meer met de zienswijze van Renault Nederland. Vandaar dat de samenwerking met Renault Nederland wordt omgezet in een lidmaatschap van de Vereniging Specialisten Renault VSR. Naast het lidmaatschap van VSR is Auto Koese ook aangesloten bij de Peugeot Citroën Association PCA. “Bij ons vind je dus het beste uit de Franse keuken”, stelt Hans Koese.

Vereniging Specialisten Renault VSR

Op papier zijn het grote ontwikkelingen, zo weet ook Hans. Maar hij voegt daar direct aan toe dat er voor de grote schare trouwe klanten van zijn bedrijf feitelijk niks verandert. “Omdat wij zijn aangesloten bij VSR en PCA werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door merkspecifieke cursussen en trainingen goed op peil gehouden. Er verandert ook niks in het geval van terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant alsmede de afwikkeling van de reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen. Al onze service en garantievoorwaarden zijn in de vernieuwde opzet gewaarborgd. Het grote voordeel voor ons, maar zeer zeker ook voor onze klanten is dat wij nu alle vrijheid hebben om onze eigen koers te varen. Het is een weg die wij een aantal jaren geleden al zijn ingeslagen.”

Met name de mogelijkheid om als specialist in Renault, Peugeot en Citroën zelf te kunnen bepalen hoeveel nieuwe auto’s er per jaar verkocht moeten worden en via welke nationale en internationale inkoopkanalen er aantrekkelijk geprijsde jong gebruikte auto’s worden ingekocht, noemt Hans als grote voordelen. “Ik hou ervan om zelf de regie te hebben bij de dingen die er binnen mijn organisatie gebeuren. Ook het lidmaatschap van VSR en PCA brengt bepaalde verplichtingen met zich mee, maar het biedt ons in alle opzichten veel meer speelruimte om tegen concurrerende tarieven de kwaliteit en service te bieden die de zakelijke en particuliere klanten van Auto Koese verwachten. Ik ben persoonlijk heel blij met deze ontwikkelingen en ik weet zeker dat ook onze klanten er de vruchten van gaan plukken.”

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217