Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 9.0
van 206 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 154 jonge occasions
Alternative Content

Nu ook voor Peugeot naar Auto Koese in Middelharnis op Goeree-Overflakkee

22 februari 2017

Vanaf 1 maart hebben wij ons aanbod uitgebreid met Peugeot. Wij bedienen heel het eiland Goeree-Overflakkee en de gemeente Tholen. Naast professioneel advies en de aanschaf van uw Peugeot kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie, software updates en garantiewerkzaamheden.

Als aanbieder van Peugeot in Middelharnis hebben wij een groot aanbod in nieuwe modellen Renault en zeer jonge occasions. Wij bieden zowel personen- als bedrijfswagens. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Kom langs en bekijk al onze Peugeot modellen. Wij heten u graag welkom en geven u passend advies.

Alle gebruikte auto’s die wij leveren hebben 6 maanden BOVAG garantie. Dit houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren.

Apk of onderhoudsbeurt voor Peugeot in Middelharnis

Is uw auto toe aan een apk of onderhoudsbeurt? Kom langs bij onze werkplaats in Middelharnis. Onze monteurs houden hun kennis continue op de hoogte door middel van periodieke scholing. Afhankelijk van uw voorkeur (en budget) werken wij met Peugeot onderdelen. Heeft u vragen over onze aanpak of over onderhoud? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Uitbreiding aanbod

Ook voor u als (toekomstige) Peugeot rijder staan wij bij Auto Koese Middelharnis graag klaar. De keuze om dit mooie merk aan ons bestaande aanbod van Renault toe te voegen was daarom niet zo moeilijk. De technieken van de Franse auto’s zijn verreweg hetzelfde. Net als Citroën en Renault behoort Peugeot bij de Peugeot Citroën Association (PCA). Als klant kunt u bij ons voor het hele totaalpakket terecht: fabrieksgarantie, software updates en eventuele terug-roepacties.

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217