Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 355 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Voorkom trammelant, kies voor een goede winterband!

31 oktober 2017
Voorkom trammelant, kies voor een goede winterband!

Of we het nu leuk vinden of niet, de tijd van glibberen en glijden over gladde en kletsnatte wegen breekt weer aan. Gelukkig bieden winterbanden uitkomst.

Zodra de temperatuur onder de 7°C graden duikt is het weer tijd voor winterbanden. Eén van de voordelen van het switchen van zomer naar winterbanden zit natuurlijk in de specifieke samenstelling van de seizoensbanden.

Een winterband is speciaal geprepareerd om bij lage temperaturen en op gladde wegen meer grip te hebben. Steeds meer mensen zien de voordelen van zomer- en winterbanden in. De mogelijkheid om ze te monteren op sportieve lichtmetalen velgen speelt hierbij zeker een rol. Vroeger zag je van een eind of iemand op winterbanden reed. De mooie lichtmetalen velgen waren dan immers omgeruild voor zwarte stalen velgen. Dat kan natuurlijk nog steeds, maar wij zien toch dat onze klanten ook in de winter graag met mooie wielen willen rijden.

Bovendien heeft winterse neerslag en strooizout minder invloed op lichtmetaal dan op staal. Bij de wissel van zomer- of winterwielen kunt u ervoor kiezen om deze kosteloos op te laten slaan bij één van onze vestigingen.

Wilt u meer informatie over winterbanden en winteraccessoires? Neem contact met ons op.

Terug naar nieuwsoverzicht
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217