Wij gaan voor trots

Tevredenheid is voor Auto Koese niet voldoende. Wij willen dat u trots bent. Op uw nieuwe auto en op uzelf, als trotse autobezitter voor een goede prijs.

Dé autospecialist van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant

Auto Koese is al jaren dé autospecialist in de regio. Voor zowel de aanschaf van auto’s als voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons jonge en enthousiaste team terecht. Auto Koese heeft vier showrooms gevestigd te Sommelsdijk, Sint-Annaland, Nieuwe Tonge en Etten-Leur, een groot autoservicecentrum en een schadeherstelcentrum.

AutoKoese-direct is onze online webshop, waarin u veilig en transparant uw auto kunt kopen. De snelheid van digitaal, gecombineerd met het vakkundige oog van onze professionals en de servicestandaard die u van ons gewend bent!

Ook levert Auto Koese voordelige operational en private lease, volledig gericht op service en ontzorging. Vanaf 189,- euro per maand least u al uw volgende auto.

Alle auto’s worden voor levering volledig nagelopen door ons ervaren team van monteurs. Daarnaast poetsen wij de auto en reinigen wij deze van binnen volledig, zodat de auto bij aflevering zowel technisch als optisch in perfecte staat verkeert.

Wij geloven in het leveren van service. Wanneer u uw auto heeft aangeschaft bij Auto Koese, dan kunt u uw dealerpas aanvragen. Zonder zorgen de weg op met Europese Pechhulp, gratis zomer-en wintercheck, APK’s en ster- en bandreparatie voor maar 69,- euro per jaar.

De vorige eigenaar? De vorige dealer.

Bij Auto Koese leveren we niet alleen de beste gebruikte auto’s. Wij leveren ook showroommodellen vanuit heel Europa. Een auto als nieuw, maar dan ver onder de cataloguswaarde. Wij kunnen deze korting leveren omdat auto’s opkopen bij dealers door heel Europa. Zij halen met de registratie hun targets en wij krijgen hoge korting op de modellen. Die korting berekenen wij door aan u als klant. Zo kunt u kiezen voor de mooiste, puntgave modellen zonder noemenswaardige kilometers op de teller, maar dan voor een fractie van de prijs.

Unieke modellen voor de beste prijs, dat is onze standaard

Auto Koese handelt alleen in de beste occasions en showroommodellen van dealers over heel Europa. Daarom hebben we geen standaardvoorraad. Claim uw favoriete model direct online of neem contact met ons op.

  • Online gemak, zekerheid van een lokale dealer
  • Regel online financiering en auto-inruilwaarde
  • Gratis thuisbezorgen en ophalen oude auto

Scherpe prijzen

Auto Koese is in staat om ongebruikte auto’s te leveren voor scherpe prijzen. Dit kan omdat wij in heel Europa auto’s inkopen bij collega-dealers. Zo halen zij hun targets en krijgen wij een korting. Deze korting berekenen wij door aan onze klanten. Een win-win situatie!

Alle auto’s worden voor levering nagelopen door ons ervaren team van monteurs. Daarnaast poetsen wij de auto zodat de auto zowel technisch als optisch in perfecte staat verkeert als we de auto afleveren.

Scherpe prijzen
Bekijk de video

Team Auto Koese

Hans Koese

Directeur
HansKoeseDirecteur

Carlo van Dienst

Commercieel Directeur
Carlovan DienstCommercieel Directeur

Harm van der Veer

Sommelsdijk
Harmvan der VeerSommelsdijk

Bert van Biert

Nieuwe Tonge
Bertvan BiertNieuwe Tonge

Pieter Louwerse

Sint Annaland
PieterLouwerseSint Annaland

Ronnie de Wit

Etten-Leur
Ronniede WitEtten-Leur

Denice van Poortvliet

Verkoper
Denicevan PoortvlietVerkoper

Gijs Pronk

Verkoper
GijsPronkVerkoper

Unieke modellen voor de beste prijs

Auto Koese handelt alleen in de beste occasions en showroommodellen van dealers over heel Europa. Daarom hebben we geen standaard voorraad. Claim uw favoriete model direct online of neem contact met ons op.

Naar contact