Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 9.0
van 174 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 154 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese, ook voor Peugeot en Citroën

Auto Koese staat al jarenlang bekend als dé specialist in Renault. Met de opening van een vestiging in Middelharnis in voorjaar 2017 is Auto Koese ook gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij zijn aangesloten bij de Peugeot Citroën Assocation (PCA). Als PCA vestiging profiteren wij van de technische kennis, de gunstige inkoopmogelijkheden en goede service- en garantievoorwaarden voor Peugeot en Citroën. Zoekt u een vertrouwd adres voor de aankoop van een nieuwe of jonge gebruikte Peugeot of Citroën personenauto of bedrijfswagen? Wilt u verzekerd zijn van goede service en garantie? Neemt u dan eens een kijkje in onze vestiging in Middelharnis.

Auto Koese Middelharnis voor Peugeot en Citroën

Auto Koese Middelharnis Peugoet en Citroën

Opmerkzame voorbijgangers was het vast al opgevallen. Er staat iets moois te gebeuren aan de Kastanjelaan 41 in Middelharnis. Vanaf woensdag 1 maart 2017 opent Auto Koese hier zijn derde vestiging. Met een goedgevulde showroom vol jonge gebruikte occasions staat vestigingsmanager Bert van Biert te trappelen om alle Peugeot- en Citroënrijders als PCA-Dealer van dienst te zijn. “Mét de bekende service van Auto Koese uiteraard”.

Vestiging Middelharnis

PCA Dealer voor Goeree Overflakkee, Peugeot Middelharnis

De naam PCA staat voor Peugeot Citroën Association en geeft aan dat we gespecialiseerd zijn in de merken Peugeot en Citroën. Dat betekent zeker niet dat andere merken niet welkom zijn. Wij voeren onderhoud, apk en overige werkzaamheden voor alle automerken uit.

Als PCA dealer richten wij ons op het leveren van goede en vooral betaalbare service. Dit doen wij op een manier die u zal aanspreken. Wij noemen dat ‘dorps’, in de goede betekenis van het woord. Gewoon doen wat je zegt en zegt wat je gaat doen! Zo simpel kan het zijn. Binnen het PCA samenwerkingsverband (dat los staat van het officiële verdelernetwerk) wordt een gezamenlijk beleid gevoerd. Dit geldt voor de advisering van de aankoop van nieuwe- en gebruikte auto’s, marketing, inkoop en after sales.

Specialist in onderhoud voor uw Peugeot en Citroën

Binnen Auto Koese is alles erop gericht dat wij onze zakelijke en particuliere klanten volledig ontzorgen. Die lijn trekken wij in al onze vestigingen door. Wij zijn weliswaar gespecialiseerd in Renault, Peugeot en Citroën, maar ook voor aankoop en het volledig onderhoud aan alle andere merken en modellen kunt u bij Auto Koese terecht. Dat ontzorgen doen wij door het aanbieden van het complete onderhoud, APK, fabrieksgarantie, doorvoeren van modificaties, volgen van terugroepacties, onderhouden van contacten met de leasemaatschappijen en het afhandelen van autoschades met de verzekeraars. Als u auto bij ons in onderhoud is zorgen wij desgewenst voor vervangend vervoer. U kunt ook gebruik maken van onze gratis haal-en-breng service. Wij halen uw auto thuis op en zetten hem na reparatie of onderhoud ook weer netjes bij u thuis voor de deur. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Terwijl u wacht tot wij het klusje klaren, kunt u in onze gezellige koffiecorner – voorzien van gratis wifi – genieten van een heerlijk kopje koffie.

Peugeot en Citroën onderhoud

Auto leasen

Wij hebben altijd een passende oplossing als u een auto wilt leasen. U kunt bij ons gebruikmaken van verschillende lease-vormen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Wij onderhouden contacten met met alle landelijke leasemaatschappijen en hanteren exact dezelfde condities als de grote merkendealers. Dat betekent onder andere gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie. Eventuele kleine reparaties voeren wij ook op zaterdagochtend uit.

Meer over onze lease mogelijkheden

Maak kennis met PCA

PCA dealers zijn gedreven vakmensen, met oog voor de klant én de techniek en gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroën. De aanpak van de leden van PCA kenmerkt zich door het persoonlijk contact en ervaren en gedreven vakmensen met kennis van Peugeot en Citroën. Als PCA dealer zijn wij lid van het ‘Autoservice Netwerk’ (AutoSN). Het netwerk is nog steeds groeiende. Duidelijke afspraken en een eerlijke prijs staan bij iedere deelnemende garage centraal.

Maak kennis met PCA

Een zeer jonge Peugeot of Citroën kopen

In onze showrooms en op deze website vindt u een ruim assortiment zeer jonge en gunstig geprijsde Peugeot en Citroën modellen met weinig kilometers op de teller. Houd ons aanbod daarom steeds goed in de gaten. Wij hebben zeker ook voor u de auto die bij u past!


PCA, aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij BOVAGAuto Koese PCA - Bovag aangeslotenBOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. BOVAG is een werkgeversorganisatie die de cao afsluit en zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.

Auto Koese PCA Peugoet en Citroën - Autoservicenetwerk AutoSN (Autoservice Netwerk) is een snelgroeiende, eigen formule van al meer dan 50 autobedrijven in Nederland. We zijn een merkonafhankelijke formule en richten ons op vakmanschap, persoonlijke service en voordelige tarieven. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent en u graag weer terugkomt!


Contact met uw Peugeot en Citroën dealer

Heeft u een vraag, opmerking of juist behoefte aan persoonlijke uitleg? Neem contact met ons op via de bekende kanalen zoals telefoon en e-mail.

Ook kunt u ons via de chat bereiken, klik onderaan een webpagina op de knop ‘Chat with us’. Wij zullen uw vraag vrijwel direct beantwoorden. Indien wij niet bereikbaar zijn via de chat dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch beantwoorden.

Auto Koese Middelharnis
Kastanjelaan 41
3241 BH Middelharnis
T 0187 – 700 217

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217