Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 9.0
van 206 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 158 jonge occasions
Alternative Content

Maak kennis met PCA

Door onze jarenlange ervaring met Renault, was het logisch om ook de Frans merken Peugeot en Citroën aan ons assortiment toe te voegen. Deze twee merken behoren tot dezelfde organisatie: de Peugeot Citroën Assocation (PCA). Door ons lidmaatschap van PCA zijn klanten gegarandeerd van gedreven vakmensen met oog voor service en techniek. Fabrieksgarantie, software updates, eventuele terugroepacties: klanten kunnen bij ons voor het hele totaalpakket terecht.

Kwalitatief hoogwaardige auto’s en onderhoud tegen een betaalbare prijs leveren, staat bij Auto Koese bovenaan. De standaards voor merkdealers zijn tegenwoordig ontzettend hoog. Showrooms moeten ruimer en luxer en het bedieningsgebied groter. De rekening hiervan wordt bij de klant neergelegd. De PCA-dealers vinden dat het anders kán en anders móet. Geen overdreven luxe panden, maar gewoon nette locaties waar mensen graag binnenlopen. We zijn een no-nonsense organisatie. Gewoon doen wat je zegt en zegt wat je gaat doen. Zo simpel kan het zijn!

PCA: specialisten in Peugeot en Citroën

De PCA dealers maken deel uit van de vereniging van specialisten in Peugeot en Citroën (Peugeot Citroën Associatie) met leden in Nederland en België. Als PCA dealer denken wij verder dan alleen de techniek. Wij vinden dat wij u optimaal moeten informeren en bij alles wat we doen moeten bedenken wat u als klant daarvan zou vinden. Sterker nog, we gaan met uw auto om met de gedachte alsof het onze eigen auto is.

PCA, aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Auto Koese PCA - Bovag aangeslotenBOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. BOVAG is een werkgeversorganisatie die de cao afsluit en zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling.

Auto Koese PCA - AutoservicenetwerkAutoSN (Autoservice Netwerk) is een snelgroeiende, eigen formule van al meer dan 50 autobedrijven in Nederland. We zijn een merkonafhankelijke formule en richten ons op vakmanschap, persoonlijke service en voordelige tarieven. Wij zijn pas tevreden als u als klant tevreden bent en u graag weer terugkomt!

 

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217