Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Auto Koese, uw specialist in Renault

Auto Koese is als specialist in Renault onder particuliere en zakelijke Renault-rijders al jarenlang een begrip. Dat geldt voor de aankoop van nieuwe en jonge gebruikte Renaults, maar ook voor alle service daaromheen. Onze persoonlijke aanpak en oprechte interesse voor onze klanten spreekt mensen aan. Daarbij beschikken wij over een groot netwerk met interessante inkoopkanalen waardoor wij het hele jaar door een ruim assortiment jonge gebruikte Renaults op voorraad hebben.

Specialist in Renault

In onze werkplaatsen werken ervaren monteurs die continu hun technische kennis op peil houden. Zij hebben de beschikking over alle moderne apparatuur die nodig is om gedegen onderhoud aan uw auto te kunnen plegen en de meest complexe stroringen op te kunnen lossen. Auto Koese, uw specialist in Renault!

De specialist in Renault op Goeree-Overflakkee

Auto Koese Sommelsdijk

In onze vestiging in Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee) bieden wij volledige service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bezoek deze vestiging voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Renault personen- of bedrijfsauto. Regel er snel, eenvoudig en vertrouwd het volledig onderhoud aan uw auto.

Vestiging Sommelsdijk

Auto Koese VSR Sommelsdijk, specialist in renault

Specialist in onderhoud voor uw Renault

Auto Koese gaat qua service graag een stapje verder dan andere autobedrijven. Wij proberen onze klanten daarbij volledig te ontzorgen. Dat doen wij bijvoorbeeld door het aanbieden van het complete onderhoud, APK, fabrieksgarantie, doorvoeren van modificaties, volgen van terugroepacties, onderhouden van contacten met de leasemaatschappijen en het afhandelen van autoschades met de verzekeraars. Als u auto bij ons in onderhoud is, zorgen wij desgewenst voor vervangend vervoer. U kunt ook gebruikmaken van onze gratis haal-en-breng service. Wij halen uw auto thuis op en zetten hem na reparatie of onderhoud ook weer netjes bij u thuis voor de deur. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Terwijl het klusje geklaard wordt, kunt u in onze gezellige koffiecorner – voorzien van gratis wifi – genieten van een heerlijk kopje koffie . Bij onze vestiging in Sint-Annaland vindt u bovendien een hypermoderne WashTec wasstraat voor een grondige reiniging van uw personen- en/of bedrijfsauto’s. Dat is wat Auto Koese verstaat onder zorgeloos autoplezier!

Renault Service & Onderhoud

Zeer jonge Renault occassions

In onze showrooms en op deze website vindt u een ruim assortiment zeer jonge en gunstig geprijsde Renaults met weinig kilometers op de teller. Hou ons aanbod daarom steeds goed in de gaten. Wij hebben zeker ook voor u de auto die bij u past!Vereniging Specialisten Renault VSR, specialist in Renault

Auto Koese Sommelsdijk is aangesloten bij Vereniging Specialisten Renault, kortweg VSR. VSR is een groep autobedrijven gespecialiseerd in Renault.
Omdat wij zijn aangesloten bij VSR werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door merkspecifieke cursussen en trainingen goed op peil gehouden. In het geval van terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant alsmede de afwikkeling van de reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen worden volledig door ons uitgevoerd. 

Contact met uw specialist in Renault

Heeft u een vraag, opmerking of juist behoefte aan persoonlijke uitleg? Neem contact met ons op via de bekende kanalen zoals telefoon en e-mail.

Ook kunt u ons via de chat bereiken, klik onderaan een webpagina op de knop ‘Chat with us’. Wij zullen uw vraag vrijwel direct beantwoorden, indien wij niet bereikbaar zijn via de chat dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch beantwoorden.

Auto Koese Sommelsdijk
Sperwer 2a
3245 DK  Sommelsdijk
T 0187 – 611 662

Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217