Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese Auto Koese

Onze klantenscore 8.9
van 384 beoordelingen
Alle reviews

Welkom bij Auto Koese

In alle opzichten het beste voor uw auto!

Ontdek onze voorraad met 187 jonge occasions
Alternative Content

Service en Onderhoud

Auto Koese biedt graag extra service voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo kan er gebruik gemaakt worden van vervangend vervoer bij reparaties en onderhoud. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak terecht. In onze gezellige koffiecorner – voorzien van gratis wifi – kunt u op uw auto wachten en ondertussen uw werk doen. Wij onderhouden de contacten met leasemaatschappijen en regelen de schadeafhandeling rechtstreeks met de verzekeraars. Wij sturen alle, bij ons geregistreerde klanten, een reminder voor onderhoud, APK of interessant nieuws.

Service en onderhoud Renault

service en onhoudOmdat wij zijn aangesloten bij VSR werken wij uitsluitend met originele onderdelen. De technische kennis van onze monteurs wordt door diverse officiële cursussen en trainingen op peil gehouden. Terugroepacties en modificaties vanuit de fabrikant en de afwikkeling van reparaties die onder de fabrieksgarantie vallen worden volledig door ons uitgevoerd. Wij zijn niet voor niets specialist in Renault!

Voor grotere reparaties en langdurig onderhoud aan uw auto kunt u gebruikmaken van een leenfiets of -auto. Hiervoor hebben wij de beschikking over diverse (bedrijfs)auto’s. U kunt zelfs gebruik maken van een elektrische auto! Bij onze vestiging in Sint-Annaland kunt u gebruikmaken van de hypermoderne WashTec wasstraat voor het grondig reinigen van uw personen- en/of bedrijfsauto’s.

Kwaliteit in onderhoud

Onderhoudsprijzen

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Daarom kunt u vanaf nu eenvoudig de prijzen van het onderhoud van uw Renault inzien via de Renault site. Wilt u vervolgens een afspraak maken voor onderhoud? Gebruik dan onze online afspraakplanner.

Online werkplaatsafspraak

Direct een afspraak maken voor onderhoud, een beurt of APK. Doe dit eenvoudig via het online formulier of bel 0187 – 611 662 (Sommelsdijk) of 0166 – 600 500 (Sint-Annaland).

Plan een werkplaatsafspraak
Contactformulier
Laatste nieuws
Auto Koese Sommelsdijk: T. 0187 - 611 662
Auto Koese Sint-Annaland: T. 0166 - 600 500
Auto Koese Middelharnis: T. 0187 - 700 217