Citroën C1

1.0 VTi Feel
  • Airco
  • Bluetooth
  • 100% Onderhouden
  • 5 Deurs
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 67.594 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XT-018-N
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBlanc lipizan
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C1 uit 2019.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Citroen C1, hij heeft 67594 kilometer gelopen. In deze Citroen vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Citroen uitgerust met: LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroen C1 samen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De auto is 100% dealer onderhouden, wat terug te vinden is in de onderhoudshistorie.

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap