Citroën C3 Aircross

PureTech 110 Feel
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 8.136 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-617-GR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurNoir Perla Nera
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C3 Aircross uit 2023.

De Citroen C3 Aircross is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 8136 kilometer heeft gereden sinds 2023. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Citroen C3 Aircross heeft verwarmbare voorstoelen. Ook LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Wat uw muzieksmaak ook is, met DAB-radio is er altijd wat te kiezen. Perfect weergegeven via het aanwezige audiosysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Citroen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Natuurlijk behoren cruise control, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De automatische veiligheidssystemen in deze Citroen fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. In deze Citroen vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

WhatsApp met Gijs 0626168519!Dit mag ook 's avonds en in het weekend.

Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco-pakket
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen