Citroën C3

PureTech 110 Shine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 69.434 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-865-LR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurSteel Grey
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroën C3 uit 2021.

Deze Citroen C3 is geliefd om z'n compacte formaat en z'n zuinige verbruik. Een heerlijke auto voor in de stad, maar zeker net zo prettig op de snelweg. Met deze Citroen is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Aan boord van deze Citroen C3 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Ook is de Citroen uitgerust met: automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De geavanceerde technologie in deze Citroen is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Citroen bovendien hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen