Citroën C3

PureTech 82 Feel Edition
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 21.938 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-104-PB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurPlatinium grey
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C3 uit 2023.

Het is een mooie auto, deze Citroen C3 uit 2023, hij heeft 21938 kilometer gelopen. Zijn pittige prestaties dankt deze Citroen aan zijn compacte en zuinige motor. Geen stramme rug- en beenspieren meer dankzij de comfortstoelen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. In deze Citroen vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

WhatsApp met Marc 0653155294! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap