Citroën C3

PureTech 82 Feel Edition
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 25.406 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-465-JD
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurElixer red
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C3 uit 2023.

Deze Citroen C3 is geliefd om z'n compacte formaat en z'n zuinige verbruik. Een heerlijke auto voor in de stad, maar zeker net zo prettig op de snelweg. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Relaxt én fit op weg? Dan geniet u zeker van de comfortstoelen. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroen C3 samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om deze Citroen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

WhatsApp met Gijs 0626168519!Dit mag ook 's avonds en in het weekend.

Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap