Citroën C5 Aircross

PureTech 130 EAT8 C-Series
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 8.606 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-681-NX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurPolar White
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C5 Aircross uit 2022.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Elke rit de perfecte zit met de heerlijke comfortstoelen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

WhatsApp met Gijs 0626168519!Dit mag ook 's avonds en in het weekend.

Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
achterstoelen drie
achterstoelen verschuifbaar
achteruitrijcamera
adaptief demping systeem
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen