Dacia Duster

TCe 150 EDC Journey
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 3.682 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
5593
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Dacia Duster uit het bouwjaar 2023.

Deze fraaie Dacia Duster is nog nat achter de oren, zo nieuw. Maar de prijs is gebruikt. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 3682 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

De Dacia Duster is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
Inruilwaarde berekenen