Peugeot 3008

PureTech 130 Active Pack
  • achteruitrijcamera
  • parkeersensor voor
  • stoelverwarming
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.559 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-529-BS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurNoir Perla Nera
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 3008 uit 2021.

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Peugeot 3008. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 29559 De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Extra opties op deze auto zijn: cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Peugeot omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Peugeot bovendien forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze Peugeot echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

WhatsApp met Marc 0653155294! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
achteruitrijcamera
parkeersensor voor
stoelverwarming
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen