Peugeot 308

SW PureTech 130 EAT8 Active Pack Business
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 63.805 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-610-XN
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurGris artense
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 308 SW uit 2022.

Een auto als de Peugeot 308 SW staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. De aandrijving van deze Peugeot komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Een ommetje of een lange trip? De comfortstoelen zorgen elke keer voor een goede zithouding! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook cruise control, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Peugeot bovendien forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap