Renault Austral

Mild Hybrid 160 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
  • two-tone (metaal) kleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 13.852 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-537-DR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlue Iron
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1333 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Austral uit 2023.

Bij het ontwerpen van de Renault Austral stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Austral is van het bouwjaar 2023, hij heeft 13852 kilometer gelopen. Elektrisch rijden of liever benzine? Kiezen hoeft niet, want de hybride motor maakt het allebei mogelijk. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Deze Renault Austral is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. De uitrusting van deze Renault is met electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Renault in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

WhatsApp met Wim 0626057455! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen