Renault Captur

1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 Edition One
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 34.881 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
7276
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurOrange Atacama
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Captur uit 2020.

Franse auto's zijn tegenwoordig meer dan alleen onweerstaanbare charmeurs. Ook als u focust op kracht, snelheid, kwaliteit en duurzaamheid wordt u aangenaam verrast. Op de teller van deze auto staat slechts 34881 kilometer. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Mag de muziek wat zachter? U past het volume probleemloos aan met de audiobediening op het stuur. En deze auto heeft ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer als standaard uitrusting.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen