Renault Captur

TCe 90 Evolution
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 32.019 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-432-SJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurNoir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Captur uit 2022.

Techniek en design helemaal van nu. Kilometerstand van gisteren. Deze bijna-nieuwe Renault Captur heeft z'n nestveren afgeschud en is klaar om te vliegen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, airconditioning, isofix-aansluiting, boordcomputer, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

WhatsApp met Wim 0626057455! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen