Renault Clio

TCe 90 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • stof/kunstlederen bekleding
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.609 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-132-FZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlanc Quartz
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Clio uit 2022.

Met deze Renault is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Renault Clio. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

In deze Clio vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry, isofix-aansluiting en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De auto is 100% dealer onderhouden, wat terug te vinden is in de onderhoudshistorie.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden