Renault Megane E-Tech

Estate 1.6 Plug-In Hybrid 160 Business Zen
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 10.468 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-714-JV
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlue Cosmos
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Mégane Estate uit het jaar 2020.

Het gaat hier om een Mégane die is uitgevoerd als Plug-in Hybrid en heeft een combineert vermogen van maar liefst 160 PK. Verder is deze occasion voorzien van een 9.8 kWh accupakket, hiermee kunt u een elektrisch actieradius behalen van 50 kilometer WLTP. Wanneer u zoveel mogelijk gebruik wilt maken van het elektrisch rijden, dan heeft u binnen 3 uur een volle accu en kunt u optimaal profiteren en geld overhouden. 

Deze uiterst fraaie Mégane estate is voorzien van de kleur, Cosmos  en ook zijn de nodige opties aanwezig. Hierbij kunt u denken aan onder andere: automatische climate control, Apple Carplay, Keyless entry, cruise control, elektrische ramen en lane assist. Al deze fijne opties dragen bij aan het maken van kilometers in alle comfort. 

WhatsApp met Pieter 0610990520! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen