Citroën C1

1.0 VTi Feel
  • Apple Carplay/Android Auto
  • metaalkleur
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 48.449 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-689-VL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGris Gallium
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C1 uit 2022.

De top is eraf, alle systemen beproefd, de techniek up-to-date. Deze piepjonge Citroen C1 staat te popelen om er weer op uit te gaan! Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak is autorijden een waar genoegen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en metallic lak.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Deze auto heeft airconditioning aan boord. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Aan boord van deze Citroen houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap