Peugeot 108

1.0 e-VTi Allure
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 15"
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 25.432 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-274-NN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurBlanc lipizan
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 108 uit 2021.

Door z'n slimme design oogt deze Peugeot 108 een maatje kleiner dan hij in werkelijkheid aanvoelt. Voor z'n maatje S valt hij heerlijk ruim en comfortabel. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 25432 De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Andere zender? Het geluid aanpassen? Dat kan allemaal moeiteloos door de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Met de keyless entry ontgrendelt deze Peugeot 108 zich automatisch als u het portier wilt openen. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
keyless entry
lichtmetalen velgen 15"
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap