Citroën C3

PureTech 83 C-Series
  • Apple Carplay/Android Auto
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 49.780 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-738-FS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurPolar White
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Citroen C3 uit 2023.

Op deze Citroen C3 kunt u blind vertrouwen. In één woord een heerlijke stadsauto die u nooit in de steek laat. Snel, wendbaar, voorzien van alle gemak en uitermate prettig in prestaties. De motor in deze Citroen maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Citroen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Deze Citroen is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! De uitrusting van deze Citroen is met automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer, verstelbaar stuur en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze Citroen bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

WhatsApp met Gijs 0626168519!Dit mag ook 's avonds en in het weekend.

Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
allseason banden
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap