Peugeot 208

PureTech 100 Allure
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • stof/kunstlederen bekleding
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 9.906 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-228-GZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris Artense
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 208 uit 2023.

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Peugeot 208. Het is een auto van het bouwjaar 2023, hij heeft 9906 kilometer op de teller staan. Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De uitrusting van deze auto is met cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze Peugeot 208? Laat het ons dan snel weten.

WhatsApp met Gijs 0626168519!Dit mag ook 's avonds en in het weekend.

Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen