Renault Clio

TCe 90 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10.349 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-872-ZL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurNoir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Clio uit 2023.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Renault Clio, hij heeft 10349 kilometer gelopen. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ook regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting horen tot de voorzieningen op deze auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

WhatsApp met Wim 0626057455! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen