Peugeot 308

SW PureTech 130 Allure Pack Business
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 13.136 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-168-RB
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
KleurGris artense
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Peugeot 308 SW uit 2023.

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Peugeot 308 SW levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2023 en heeft 13136 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De Peugeot is standaard voorzien van: electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en isofix-aansluiting.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in 3 delen neerklapbaar met skiluik
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap