Renault Master

T33 2.3 dCi 135 L2H2 Comfort
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
9160
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurBlanc
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 200 occasions, waaronder deze Renault Master uit 2024.

Laat u niets wijsmaken, deze Renault Master biedt alles wat u van een auto verlangt. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De schuifdeur zorgt voor een grote deuropening waardoor niet alleen in- en uitstappen gemakkelijker wordt, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van bagage of een kinderzitje. Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Boem is ho? Niet bij deze Renault Master. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Renault helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

WhatsApp met Bert 0651621062! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
boordcomputer
Brake Assist System
Inruilwaarde berekenen