Renault Trafic

2.0 Blue dCi 150 T30 L2H1 Start
  • Bedrijfswagen
  • airco (automatisch)
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • parkeersensor achter
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 8 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3786
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Trafic uit 2024.

Laat u niets wijsmaken, deze Renault Trafic biedt alles wat u van een auto verlangt. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Verder is de Renault uitgerust met: LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten voor een slimme, comfortabele en veilige rit. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. En deze auto heeft ook cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

In de Renault Trafic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco (automatisch)
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
LED koplampen
parkeersensor achter
parkeersensor voor
zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen