Renault Scénic

TCe 140 EDC Intens
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 16.016 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-409-HR
CarrosserieMPV
Bouwjaar2022
KleurRed Millesime
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Auto Koese is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in Franse occasions en daarom helpen wij u graag in de zoektocht naar uw volgende Franse auto. Onze voorraad bestaat uit ruim 250 occasions, waaronder deze Renault Scénic uit 2022.

Deze Renault Scénic staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 17441 De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

De auto is 100% dealer onderhouden, wat terug te vinden is in de onderhoudshistorie.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Renault. Belt u ons snel?

WhatsApp met Ronnie 0646060302! Dit mag ook 's avonds en in het weekend. 
Auto Koese is een officiële merkdealer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in jonge Franse occasions, waaronder de merken Renault, Peugeot en Citroën. 

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterstoelen verschuifbaar
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden